1. JULIJ 2017

IVANČNA GORICA

IZVAJALCI WOODLAND 2017

Čaka te vrhunsko glasbeno doživetje, kjer te bodo zapeljali aktualni in največji hiti elektronske dance in techno glasbe. V programu bo prav gotovo vsak našel nekaj za svoj okus - dance, techno, EDM, tech-house, house, club sounds! Za to bodo poskrbela največja in najbolj prepoznavna imena slovenske elektronske glasbe.
 

UMEK

Na WOODLAND 2017 prihaja svetovna zvezda, največji in najbolj prepoznaven slovenski izvajalec v tujini, ambasador slovenske elektronske glasbe v svetu, ki se redno uvršča v sam vrh svetovnih DJ lestvic - legendarni "FOTR", DJ UMEK!

UMEK v svetu predstavlja najvišjo dovršenost in kvaliteto v izvajanju in produkciji house & techno glasbe. S svojimi produkcijskimi izdajam je prisoten na največjih svetovnih založbah kot so Toolroom, Great Stuff, Armada, 1605 in druge.

Sodeloval je na najboljših festivalih širom sveta -Tomorrowland, Ultra Miami, Ultra Europe, Pacha festival v Amsterdamu, EDC v Las Vegasu, ADE..., ter na vseh najbolj prepoznavnih klubih širom Evrope in sveta.

WWW: www.umek.si
FB: www.facebook.com/umek.si
TW: @UMEK_1605
INSTA: @UMEK_1605.
SC: http://soundcloud.com/umek

 

VANILLAZ

Najuspešnejši DJ dvojec v regiji Adria - Vanillaz se zaradi njune atraktivnosti nastopa in dovršenosti že tretje leto zapovrstjo vračata na festival Woodland! Po nastopih na Ultra Europe, WMC Miami, ATP, Umagination in sodelovanju s French Montana bosta letos na Woodlandu poskrbela, da bo raven energije vedno na vrhuncu! Podprta tudi iz strani največjih DJev na svetu - Hardwell, David Guetta, Fedde le Grand, Vinai in drugi.

FB: http://www.facebook.com/vanillazmusic
SC: http://soundcloud.com/vanillazmusic

KOSTA RADMAN

Na Woodland 2017 bomo nestrpno pričakovali nastop najboljšega in najbolj prepoznavnega EDM DJa iz Hrvaške - Kosta Radman! Producent in avtor mnogih glasbenih hitov, ki so se vrteli tudi na MTV. Med drugimi je nastopal ob boku Tiesta, Axwella, Steve Angella, Sebastiana Ingrossa, Eric Prydza in mnogih drugih! Poleg nastopa na Ultra festivalu v Splitu, pa je že 10 let rezident v paški Papayi!

FB: https://www.facebook.com/kostaradmanofficial

SECRET DISCO

Energični dvojec SECRET DISCO z mešanico udarnih elektronskih zvokov za velike plesne arene, odličnimi avtorskimi bootlegi aktualnih klubskih in radijskih hitov, nezgrešljivi primorski temperament, ter eksplozivni vokal v živo, so recept s katerim duet Secret Disco že 10 let polni plesišča v Sloveniji in tujini. Vsak petek zvečer imata tudi svojo radijsko oddajo Secret Disco na radiu Antena v kateri Jake & Gizzy predstavljata tako novo kot starejšo plesno elektroniko. Nastopala sta na MTV Valkane Beach Party, v Ambasadi Gavioli in ob boku Hardwella, Armin Van Buurna, Axwella, Gigi D'Agostina in mnogih drugih!

FB: https://www.facebook.com/secretdisco69

LUXIA

Izjemno perspektivna DJ-ka, poznana predvsem po svoji pozitivni energiji in kvalitetnem izboru ter občutku za glasbo je oblikovala lasten slog vrtenja. Njeni značilni techno seti zajemajo tako melodiko kot trše ritme techna, ki se med seboj prepletajo. Luxia se vedno bolj in hitro uveljavlja na slovenski glasbeni sceni z nastopi na različnih dogodkih kot so festival Lent, Pivo in Cvetje, Trnfest, Hangar, Tehnologika, Dance 4 Life (Cvetličarna), For The Love of House (TopSix), Afterfive (Fclub). Med drugim je Luxia tudi soustanoviteljica 777 Music.

SC: https://soundcloud.com/speliluxia/

FB: https://www.facebook.com/djluxia/

DEVIOUS

DJ Devious piše že 16 letno zgodovino vrtenja glasbe. Prvo prelomno točko je doživel že leta 2002, ko se je pridružil zloglasni sobotni radijski oddaji Blueroom. DEVIOUS se je tekom svoje kariere razvil v pravega aktivista elektronske scene zato je v ljubljanskem klubu Terminal ustanovil glasbeni laboratorij (THE MUSIC LAB LJUBLJANA), ki enkrat mesečno gosti mednarodno priznane DJ-je in glasbene brande. Postal je glasbeni urednik serije dogodkov Warehouse, ki se bodo odvijali v razvpiti Cvetličarni. V živo tudi na Radiu Salomon s svojimi seti in mnogimi in rednimi livestream videi na Facebooku.

FB: https://www.facebook.com/deviousWAREHOUSE

KASNICH BROTHERS

DJ dvojec in rezidenta Woodland, ki poskrbita za energično doživetje in najboljšo glasbo iz sveta elektronske scene. 

MC: https://www.mixcloud.com/KasnichBrothers/

DJ YOCO

Eden najbolj aktivnih DJ-ev na slovenskem in zmagovalec večih tekmovanj, med drugim Magma X Dj Fest za najboljšo tehnično izvedbo. 

SC: https://soundcloud.com/yoco-deejay

FB: https://www.facebook.com/deejay.yoco

SUNDEE

Pravi, da je začel karijero kot sončni vzhod. Njegova glasba vedno seže v srce in telo z visokimi vibracijami. Kot DJ z dolgoletnimi izkušnjami je nadgradil svojo glasbeno pot z aktivno produkcijo in s techno ritmi prodira na španske in portugalske trge. Svoj slog vrtenja je dopolnil z live mix performingom.  Kot naš stalni gost že 6 leto nastopajoči na Woodland Festivalu.

FB: https://www.facebook.com/sundeedj/

SC: https://soundcloud.com/djsundee

BeatPort: https://www.beatport.com/artist/sundee/421678

Instagram: sundee_dj_producent

Mixcloud: https://www.mixcloud.com/SunD/

RANCHIE

Ranchija množice ne ljubijo samo zaradi tako raznolikega techna, ki je poln pozitivnih vibracij in hitrih bas linij, temveč predvsem zaradi splošnega good vibe sloga, ki ga ustvari na nastopih. Predvsem njegovi poskoki, nasmehi in pozitivne vibracije množice obiskovalcev držijo pokonci do zgodnih jutranjih ur. Za DJ Ranchijem je ogromno nastopov na priznanih lokacijah: Eco Festival, Kurzschluss, Cvetličarna, Bazen Kranj, Gospodarsko razstavišče, Ljubljana open-air festival, Hangar, Propaganda, Pržan, Terminal Club in mnogo drugih. Stal je ob boku mnogih svetovno priznanih DJev: Adam Beyer, Christian Varela, Matador, Jay Lumen, Uto Karem, Eric Sneo, Stefanio Neferini, Roberto Capuano, Deborah de Luca, AT project,  Fer br, Gramophonzie, Siniša Tamamovič, ...

 

DJ CHUMMA


DJ Chumma že vrsto let zabava publiko širom Slovenije. DJ in MC, ki ga krasi izvrsten občutek za publiko, se najbolje znajde v energičnih ​house in tech house ritmih. Chumma je dolgoletni Mondialov rezident, ki že vrsto let skrbi za nepozabne žure na destinacijah najbolj žurerske turistične agencije za mlade pri nas. ​Poleg nastopa na letošnjem Woodland festivalu, se mu obeta še nastop na Ok Festu v Bosni ter mesečna rezidenca na boat partyjih na Krku. ​

FB: https://www.facebook.com/DjChumma1

DJ BEKKO

MiksMojster z neverjetno energijo in karizmo, ki svoje mesto najraje najde v EDM-ju, zlahka pa se znajde tudi v Deep in Techhousu. Čeprav spada Bekko v mlajšo generacijo DJ in producentov mu dobro podučeni krogi napovedujejo svetlo prihodnost. Uspešno lansko klubsko sezono je Bekko kronal z brutalnim poletjem, najprej kot rezident Ultra Europe Beachville v juliju ter kasneje v avgustu kot Mondialov rezident na žurerskem Kavosu. Tako kot Grški, je Bekko oksil tudi Španski teren, in sicer v klubu Tropics, Loret de Mar. DJ Bekko je že nekaj sezon resident DJ najbolj vroče turistične agencije za mlade pri nas – Collegium Mondial Travel. 

FB: https://www.facebook.com/djbekkomusic

MINDWALK - zmagovalec DJ contesta


Mindwalk je začel svojo glasbeno kariero leta 2008. Elektronska glasba ga je navdihnila in je tako začel izražati svoje občutke skozi mixe in produkcijo. Mindwalk ljubi množice in njihov vibe ter ve, kako se povezati z njimi. Uživa v tem, da zabava ljudi. Najprej je pričel s produkcijo svoje avtorske glasbe, nato pa je v letu 2010 postal tudi DJ. Izdal je skladbe in remikse na Techsturbation records, Naughty pills records, Intuition recordings PT. Infintech Records (Spain) itd.... Nastopal je na Eco festivalu, Burn residency mix off 2016, v Ajdovščini, številnih klubih in partyih po vsej Sloveniji. Seti DJ Mindwalka so nekaj kar enostavno morate poslušati in doživeti. Izdal svojo produkcijo na slovenskem, portugalskem, madžarskem ter španiji. Zvrsti: Tech, Tech-house, Techno
 

CUGIII - 2.mesto DJ contest

Z vrtenjem glasbe se je začel ukvarjati pred 4 leti, ko si je prvic kupil playerje. Do sedaj je vecinoma vrtel po lokalih in privatnih festah, seveda mu je glavni cilj, kot je cilj vsakega DJ-ja, nekoc zavrteti na mainstage-u. 
Njegovi seti so energicni, polni up-lifting housa, ki te zagotovo spravijo v `pogon`.
Velik poudarek daje tudi na svojo lastno produkcijo, ki mu predstavlja enega kljucnih elementov do uspeha.

WIDE DIMENSION - 3.mesto DJ contest

Vzhajajoči ustvarjalec Marinko Mihailica je že od malih nog predan elektronski glasbi in njenemu produciranju. Sprva so ga bolj pritegnili »trance« zvoki, kmalu pa je ugotovil, da je njegova velika strast »house« glasba, ki jo nemalokrat popestri tudi s »techno« elementi. V zadnjih letih se je ukvarjal predvsem s produciranjem, lani pa je že začel prirejati lastne dogodke – Wide as it gets. Poslušali smo ga že v F-clubu v Ljubljani. Za mladega ustvarjalca, kateremu vzorniki so Umek, Alex Ranerro, Mike Vale, Greco (NYC), Weiss in drugi, si ne moremo želeti drugega kot to, da bi poletje zaužil z veliko žlico ob boku svojega idola Umeka in se predstavil širši publiki.
 

JACKIE DJ aka ZERO ABSENCE

Music was my first love...and still I'm in love! If you ask him, what is most important in his life...he will answer to you: The Beat, The Drums,The Bassline...The Rythm of the Heart: HOUSE MUSIC!!!

He's DJ career started in 1987 in a small club in Dubrovnik/Croatia, where he played commercial records for the first time. In 1991 his journey took him back to Augsburg/Germany, where he was quickly noticed and regulary hired to play in numerous Club's and Festivals, also in 1993, one sunday morning, he invited some people to a Club in Augsburg just to continue one party – the After Party was born!!! For years was this Club in one basement, almost every sunday morning the last exit for Partypeople! In 1994 he opened his first Club called XTC in Augsburg. After 6 successful years he left Germany and went back to Ljubljana/Slovenia to open a new Club called KRA KRA for students. And in 2002 with the opening of his second Club SING SING he finally discovered he's love for House Music. 

From 2004 till 2008 he was resident DJ and promoter of the biggest Club in Ljubljana, called FACTORY,
In 2007 he played for the first time on Ibiza together with Valentino Kanzyani, that year he also celebrated his 40th birtday and 20th anniversary being a DJ together with 30 DJ's and over 1000 friends. The same year he recorded with his production ZERO ABSENCE his first track „ I found a Star“ and produced also a video during the AMNESIA WORLD TOUR 2007 (People from Ibiza). The track became a National Nr.1 hit and after the release for Behold Recordings/Miami he was invited to present the track at 6 gigs during the WMC 2008
Till now he played almost worldwide, from Miami to Ibiza, from London to Barcelona, the island of Pag – the Croatian Ibiza...(Club PAPAYA)...Italy, Turkey, Austria, Spain...etc. 

ANIMACIJSKI PROGRAM

  • Atraktiven odrski show
  • Spektakularni nastopi
  • Ekstravagantni kostumi
  • Clubbing dancers
  • Live act
  • Hostese
  • Barmani, cocktail show
  • Fireshow

Ne zamudi največjega elektronskega festivala tega poletja pri nas!