1. JULIJ 2017

IVANČNA GORICA

“Vroči ples v deželi gozdov in pustolovščin” - tako lahko v nekaj besedah opišemo Woodland!

WOODLAND se vrača in letos pričakuj še bolj noro in pestro dogajanje, ki te bo popeljalo v srce narave in te začaralo z vrhunskimi ritmi. Odkrij skrivnostno glasbeno pravljico v objemu dreves, kjer lahko skriti pred radovednimi očmi doživite najbolj zapeljive glasbene sanje! ;) Poskrbeli bomo, da si boste WOODLAND 2017 zapomnili!

1. JULIJ 2017 - IVANČNA GORICA

✭✭NAPOVEDUJEMO WOODLAND 2017✭✭
Tudi letos bomo skupaj pisali neverjetno, gozdno, glasbeno pravljico imenovano Woodland Festival! Podajte se na ekstravagantno pustolovščino polno vrhunskih DJev, spektakularnih odrskih nastopov in epskega vzdušja, ki vas čaka globoko sredi gozda...

Letos smo za vas pripravili vrhunec, največje glasbeno presenečenje, zato lahko trdimo, da bo WOODLAND 2017 največji, najboljši in najbolj odmeven do zdaj! SI Z NAMI!? ;)
 

WOODLAND BASIC INFO

 • PRIČETEK: SOBOTA 1. JULIJ - ob 20:00 (KAMP ob 16:00)
 • ZAKLJUČEK: NEDELJA 2. JULIJ - ob 8:00 (KAMP ob 14:00)
 • STAROSTNA OMEJITEV! Vstop le osebam nad 18 let in z osebnim dokumentom!

Ne zamudi največjega elektronskega festivala tega poletja pri nas!

 

 • SUPER UGODNE CENE PIJAČ: Woodland festival je namenjen vsakemu žepu saj je na prvem mestu vrhunska zabava. Zato boste lahko izbirali med pestro ponudbo vaših najljubših pijač priznanih alkoholnih in brezalkoholnih znamk (tudi mešanice) po cenah le od 1,9 € - 3 €.

 

 • WOODLAND RESTAVRACIJA: Letos vam pripravljamo veliko novost in nadgradnjo kuhinje ter jedilnice v sodelovanju s priznanim gostincem, kjer se boste lahko kvalitetno in dobro okrepčali z najrazličnejšimi jedmi in prigrizki od 3 € dalje. Zagotavljamo vam, da lačni ne boste in ne bo strahu pred izgubo energije! :)

 

 • 10 EUR KONZUMACIJE* Z VSTOPNICAMI IZ PREDPRODAJE - Vsi obiskovalci z vstopnico kupljeno v predprodaji (ne zamudi!) prejmete ob prihodu kar 10 eur sredstev na Woodland plačilno kartico, ki jih zapravite za nakup katerekoli pijače. Noro kajne? :) Velja za prihode na glavno prizorišče festivala med 20:00 - 21:00. Sredstva lahko porabite tudi po tej uri (do 22:00). *Skupna vrednost Woodland plačilne kartice je 10 eur, ki vključuje znesek uporabe sistema 1,5 eur. 

 

 • PREVOZI: Prevozi na WOODLAND bodo organizirani iz celotne Slovenije! Na voljo bodo avtobusni prevozi, vlak, posebne taxi ugodnosti... Več informacij v razdelku: PREVOZI (klik)

 

 • LOKACIJA: Woodland festival poteka v osrčju narave v Pristavi nad Stično v bližini Ivančne Gorice (4 km). Pot do prizorišča je urejena & omogoča lahek dostop.

 

 • KAMP: Vse informacije o kampiranju v razdelku KAMP (klik)

 

 

 • PLAČILNE KARTICE: Na festivalu se za nakup pijače uporablja posebna Woodland plačilna kartica, ki se jo prevzame na vhodu na prizorišče. Polnitve se izvaja na polnilnih mestih na vhodu in na prizorišču. Prva polnitev znaša minimalno 10€, od katere se ob prvem polnjenju odšteje 1,5 € za uporabo sistema, kot je to standardno na vseh sistemih s plačilnimi karticami in  prireditvah. Vsako nadaljnje polnjenje je poljubnega zneska, neporabljen denar ostane na plačilni kartici. Vsaka kartica je oštevilčena, zato za morebitne reklamacije shranjujte račune.

 

 • Dogajanje je na privat zemljišču, prisotnost na prizorišču ter prihod in odhod iz prizorišča zabave na lastno odgovornost!

 

Spusti se z vajeti in zažuraj kot še nikoli prej v objemu dreves in vrhunske glasbe.
In ne pozabi; KAR SE ZGODI NA WOODLAND, OSTANE NA WOODLAND! (In v Woodland 2017 galeriji ;) )

VŠEČKAJ NAS NA FACEBOOKU